До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Леді Ґаґа з’явилася відразу на двох обкладинках Vogue

Відразу два видання Vogue вибрали Леді Ґаґу головною героїнею своїх нових номерів. Напередодні виходу одного з найобговорюваніших фільмів року "Дім GUCCI" американська зірка вперше в історії прикрасила обкладинки британського й італійського Vogue водночас.

Леді Ґаґа у фільмі "Дім Гуччі"

Для British Vogue артистку зняв легендарний Стівен Мейзел, а стилізував знімання Едвард Еннінфул, головний редактор видання. Ексцентричність Ґаґи він вирішив увиразнити за допомогою італійського бренду Schiaparelli. У сукні з "крилами" з металізованої тафти та з яскраво-синім волоссям від Леді Ґаґи просто не відірвати погляду. Еннінфул розповідає, що співачка мріяла знятися в Стівена Мейзела, а працювати з нею було справжньою насолодою.

Реклама

Італійські колеги показали зовсім інший образ Леді Ґаґи. Тут зірка постає в кутюрному рожевому образі Valentino авторства дизайнера П’єрпаоло Піччоллі. Уважні читачі вже порівняли цю обкладинку з іншою відомою світлиною — Кім Кардаш’ян на обкладинці Vogue Japan у хмарі рожевого шовку. Також у подібній стилістиці нерідко знімали обкладинки в 1960-х.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.