До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Королівська родина поділилася рідкісними світлинами в пам’ять про принца Філіпа

9 квітня світ сколихнула сумна звістка — у віці 99 років помер герцог Единбурзький. Принца Філіпа поховають 17 квітня у Віндзорському замку. Похорон буде врочистим королівським, але не державним — публічного прощання з герцогом Единбурзьким не буде. Таким було бажання принца Філіпа. Королівська родина сумує через втрату й ділиться з усім світом теплими спогадами, пов’язаними з принцом Філіпом в Instagram. Днями Букінгемський палац опублікував зворушливий знімок королеви й герцога Единбурзького в оточенні семи їхніх правнуків у замку Балморал. Знімок датований 2018 роком, а його автор — герцогиня Кембриджська. На ньому зображені діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма: принци Джордж і Луї, принцеса Шарлотта, а також дочки Зари Тіндалл — Олена і Міа Тіндалл, і Пітера Філліпса — Саванна та Айла Філліпс.

Данину пам’яті принцу Філіпу віддають усі члени королівської сім’ї. Так, принц Чарльз звернувся до громадськості після смерті батька й поділився сімейними світлинами та спогадами про нього. Принцеса Анна, принц Ендрю й принц Едвард також опублікували душевні фото та написали зворушливі слова в пам’ять про принца Філіпа. Принци Вільям і Гаррі зробили заяви, у яких поділилися спогадами про покійного дідуся: герцог Кембриджський віддав належне "великій людині", а принц Гаррі зауважив про його оптимізм, прекрасне почуття гумору та майстерність у приготуванні барбекю. Принцеса Євгенія, донька принца Ендрю й герцогині Йоркської, також розмістила пост у своєму Instagram-акаунті, у якому пообіцяла піклуватися про бабусю Єлизавету II. Нагадаємо, що в принцеси Євгенії та її чоловіка Джека Бруксбенка 9 лютого народився син, якого пара назвала Август Філіп Гоук. Друге ім’я вибрали на честь прадіда, який так і не побачив новонародженого малюка. Більше рідкісних сімейних кадрів на честь принца Філіпа дивіться в нашій добірці.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.