До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардаш’ян стала мільярдеркою

Сьогодні список мільярдерів поповнився новим ім’ям. За підрахунками Forbes, у жовтні 2020 року статки Кім Кардаш’ян оцінювалися в 780 млн доларів, однак за 5 місяців зросли до 1 млрд доларів. Це сталося завдяки високому продажу косметики KKW Beauty та бренду спідньої білизни й одягу для Дому Skims, рекламним контрактам і участі в реаліті-шоу.

Кім Кардаш’ян

Більшу частину доходу Кардаш’ян приніс косметичний бренд KKW Beauty, який вона запустила 2017 року, надихнувшись прикладом своєї молодшої сестри Кайлі Дженнер, наймолодшої ​​мільярдерки у світі. У 2020 році Кім Кардаш’ян продала 20% KKW Beauty французько-американському косметичному конгломерату Coty за 200 млн доларів, який оцінив компанію Кім в 1 млрд доларів. Доходи Skims марка тримає в таємниці, проте, як пишуть Forbes, білизняний бренд оцінюється в 500 млн доларів, а частка Кім становить 225 млн доларів.

Реклама

Інша частина доходів зірки — результат різних інвестицій, зокрема й у нерухомість. Щорічно з 2012 року вона заробляє не менш як 10 млн доларів від телешоу, мобільної гри й нерухомості в Каліфорнії, а також має доходи з акцій Disney, Amazon, Netflix і Adidas, які Каньє Вест подарував їй на Різдво у 2017 році.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.