До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як янголи Victoria's Secret готуються до показу

З моменту Victoria’s Secret Show 2017 пройшов тиждень, а це означає, що сьогодні відбудеться офіційна телевізійна трансляція CBS і Hulu. Vogue встиг поспілкуватися з моделями Victoria's Secret за декілька хвилин до початку і дізнався, як ангели налаштовуються перед виходом на подіум.

До прикладу, Алессандра Амбросіо, для якої це шоу стало останнім, і одна з найбільш високооплачуваних моделей світу Лю Вень надають перевагу медитації та зеленому чаю. Американська топ-модель Лілі Олдрідж слухає музику, в її плейлисті хіти найрізноманітніших музикантів – від Мігеля до колишнього соліста One Direction Гаррі Стайлса.

Реклама

Лаіс Рібейро, якій дісталася почесна роль представити дорогоцінний Fantasy Bra, завжди танцює на бекстейджі, щоб не почуватися скованою на подіумі. А найбільш неочікуваний та чесний лайфхак озвучила Дженніс Ділон. Домініканська модель вдруге бере участь в шоу Victoria's Secret і жартує, що трохи горілки перед виходом на подіум допоможе розбудити внутрішнього ангела.

Читайте також:

У чому зустріти Новий рік: сукні з фантазійними візерунками

Що відбувається за лаштунками шоу Victoria's Secret 2017

Усі подробиці Victoria's Secret Fashion Show 2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.