До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Із чого складається капсульний гардероб Меланії Трамп

26 квітня Меланія Трамп святкує ювілей — першій леді США сповнюється 50 років. Меланія майже відразу стала іконою стилю для жінок у всьому світі. Для своїх виходів вона вибирає елегантні й жіночні образи, дотримуючи правил ділового дрес-коду. В її гардеробі левова частка уваги належить сукням-футлярам, убранням А-силуету, спідницям-олівцям і жакетам приталеного крою. Проте Меланія вважає, що гардероб подружжя 45-го президента США не обов’язково має бути повністю консервативним і додає всіляких принтів і яскравих акцентів. Vogue.ua показує, із чого складається капсульний гардероб Меланії Трамп.

Меланія Трамп
Сукні А-силуету

Сукні А-силуету посідають одну з провідних позицій у гардеробі першої леді. Меланія віддає перевагу як монохромним варіантам, так і моделям, прикрашеним квітчастими візерунками й геометричним принтом. Крім того, Меланія часто надягає ремені, щоб підкреслити лінію талії.

Реклама

<b>Мелания платья А-силуэт</b>

Пальто в карту

Меланія — велика шанувальниця картатих принтів, особливо коли йдеться про пальто. В її арсеналі є майже всі різновиди карти — від тартану й "принца Уельського" до "гусячої лапки" й віші. Попри свій статус, Меланія не боїться приміряти яскраві забарвлення, як, наприклад, пальто ляльково-рожевого відтінку Fendi.

<b>Мелания пальто</b>

Спідниця-олівець

Дрес-код у першої леді на міжнародних зустрічах і офіційних заходах чітко регламентований, тому вона просто зобов’язана любити спідницю-олівець. Це незамінна річ в її капсульному всесезонному гардеробі. Меланія часто робить ставку на однотонні елегантні комплекти, що складаються зі спідниці-олівця й приталеного жакета з акцентом на талії. Також перша леді часто комбінує класичну модель спідниці з базовими гольфами.

<b>Мелания юбка</b>

Різнобарвні светри

Серед модних прийомів Меланії Трамп — уміння додати яскравих барв не тільки в повсякденний, але й у діловій дрес-код. З легкої руки першої леді коричнева шкіряна спідниця знайшла собі пару у вигляді яскравого жовтого светра, білі джинси подружилися зі смарагдовою водолазкою, а спідниця з темного деніму була доповнена червоним джемпером.

<b>Мелания гольфы</b>

Довжина максі

Для врочистих прийомів і офіційних візитів до глав інших держав Меланія Трамп традиційно вибирає довжину максі. Серед улюблених деталей вечірніх образів першої леді на особливу увагу заслуговують кейпи. Під час двох візитів до Великої Британії Меланія двічі вдягала образи, прикрашені довгими рукавами-кейпами: яскраво-червону сукню Givenchy і блідо-жовте вбрання J.Mendel.

<b>Мелания платья нарядные</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.