До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Іменинниця Зої Кравіц та світ моди

Актриса і модель Зої Кравіц 1 грудня святкує 30-річчя. Vogue.ua згадує про її міцний зв'язок з модою.​

Зої Кравіц жінка багатьох талантів, що не дивно, коли її батьки – музикант Ленні Кравіц і актриса Ліза Боні. У віці 16 років вона почала професійно займатися музикою, а в 19 дебютувала з першим фільмом. Її акторська кар'єра пішла вгору після серіалу "Секс і Каліфорнія", а всесвітню популярність принесла роль мутантки на прізвисько Ангел у фільмі "Люди Ікс: Перший клас". А зовсім недавно Зої здобула і визнання критиків за роль в міні-серіалі "Велика маленька брехня".

Реклама
Зої Кравіц в серіалі "Велика маленька брехня"

Зараз Кравіц переживає важливий модний період. А як інакше, коли ти вже встигла побувати обличчям Balenciaga і Calvin Klein, а твій найкращий друг Александр Венг? Втім, Зої ніколи не боялася мати яскравий вигляд: чи то під час виходу на червону доріжку під руку з батьком в міні-мото-куртці, чи за повсякденних образів в стилі бохо чи брутальних луків.

Зої Кравіц в рекламній кампанії Yves Saint Laurent Beauty

Модні досягнення Зої Кравіц варіюються від аромату "Princess" Vera Wang до обкладинки британського Vogue. У день народження актриси згадуємо її найбільш пам'ятні модні зйомки.

<b>Именинница Зои Кравиц</b>

Читайте також:

Кращі обкладинки Vogue іменинниці Лорен Гаттон

Модні секрети іменинниці Емілії Кларк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.