До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хороший приклад: байєр Тіффані Хсу про еклектику і сміливість в гардеробі

Buying-директор Тіффані Хсу відповідає за асортимент онлайн-магазину mytheresa.com. За сміливий і еклектичний гардероб її полюбили головні streetstyle-фотографи світу.

Шовкова сукня, Alessandra Rich; сатинові мюлі, Balenciaga; сатинові манжети, Attico
Про освіту

Я закінчила курс fashion-дизайну в лондонському коледжі Central Saint Martins. Тому завжди звертаю увагу на якість речей і багато уваги приділяю творчості – розглядаю роботу бренду з різних сторін. На початку кар'єри я пробувала себе в ролі продавця в магазині – освоювала ази ритейлу. Адже "баїнг" – це не тільки про аналітичні навички. Щоб бути успішним байєром, треба розуміти, як працює бізнес, і що взагалі відбувається в світі. А ще важливо мати широкий світогляд.

Реклама
Бавовняний костюм, Dries Van Noten; шкіряні туфлі, Balenciaga; сережки, латунь, кристали, Isabel Marant
Про нові марки

Я дивлюся на все неупереджено – кожного разу, коли зустрічаю дизайнера зі свіжим поглядом і незалежною точкою зору, я надихаюся. Пам'ятаю, в свій перший buying-сезон я закупила дебютну колекцію Гайдера Аккермана. Коли ми замовили першу колекцію Vetements, про цей колектив практично ніхто не знав. Бачити їх успіхи зараз – приємно вдвічі більше.

<b>Tiffany_Hsu</b>

Про дизайнерів

Справжніми кумирами для мене завжди будуть Крістобаль Баленсіага і Аззедін Алая. Дуже люблю Міуччу Праду і Рафа Сімонса – за безкомпромісне бачення. Колекції Джона Гальяно стали для мене пропуском в світ моди. Побачивши одну з його робіт і абсолютно не знаючи, хто це, я подзвонила батькам і сказала: буду вчитися там, де навчалася ця людина.

Вовняний джемпер, CALVIN KLEIN 205W39NYC; бавовняні штани, шкіряний ремінь, все – Isabel Marant
Про стиль

Я авантюрист за своєю природою. Роки в Saint Martins і будні бідного арт-студента навчили бути винахідливою і відкритою до імпровізацій. Тому мій девіз – "Всі засоби добрі". Черпаю ідеї звідусіль, але особливо мене надихають музика і кіно. Люблю гучні звуки – слухаю постпанк, індастріал і метал. А ще мене дуже надихає моя подруга – діджей і модель Pandora's Jukebox.

Шовкова сукня, брюки з віскози, все – Attico; шкіряні туфлі, Balenciaga
Про подорожі

Я зовсім не вмію збиратися в подорож. Кожного разу в ніч перед від'їздом у мене трапляється напад паніки – кидаю в валізи все без розбору, а тому завжди беру більше, ніж потрібно. Впевнена: є секрет, як збиратися в поїздки більш продумано, але я поки його не розгадала. Зате в багажі завжди виявляється достатньо пар взуття на високих підборах: обожнюю прозорі босоніжки Попелюшки Off-White, сатинові туфлі-човники Balenciaga і чоботи в обгортці з тюлю з спільної колекції Off-White і Jimmy Choo. Вони врятують будь-яке вбрання.

Вінілові ботильйони, Fendi
Про шопінг

З шопінгом схожа ситуація: я вкрай імпульсивний покупець. Щоб убезпечити себе від непотрібних покупок, кожного сезону складаю художній альбом (мій фаворит цього літа – Jacquemus: не можу пройти повз його драпірованих суконь на тонких бретелях і спідниць-парео в великий горох). Поступово з нього вибуває частина речей – ті, які починають подобатися менше або без яких я можу обійтися. В результаті купую тільки найцікавіше і найбільш необхідне. З одягом розлучаюся неохоче – викидаю те, що не носила два роки. Але улюблені речі з колекцій Balenciaga, Céline і Sacai досі бережу. І точно завжди буду зберігати сукню Yang Li, в якій виходила заміж.

Сукня з бавовняної лайкри, Vetements
Про інсайдерів

Я зовсім не почуваюся героїнею streetstyle-звітів – насправді я досить сором'язлива людина. Тому іноді все це фотополювання може бути досить лячним. За роки поїздок і подорожей у мене сформувалося коло друзів зі світу fashion: фотографи, інфлюенсери, журналісти. Вони стали для мене чимось на зразок сім'ї – разом нам легше справлятися з труднощами. Та й на будь-якому заході з ними завжди весело.

Пластикова сорочка, Balenciaga; вінілова спідниця, Solace London

Текст: Веня Брикалін

Фото: Jennifer Cheng

Стиль: Tiffany Hsu

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.