До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ходять чутки: Кім Кардаш’ян і Каньє Вест розлучаються

2020 рік дав тріщину у стосунках багатьох пар і схоже на те, що тандем Кім Кардаш’ян і Каньє Веста не витримав перевірки на міцність. За чутками, знаменита пара розлучається. Як повідомляють численні джерела, їхнє розставання "неминуче". Кім вже перестала носити обручку Lorraine Schwartz, тоді як Каньє провів різдвяні свята у власному домі у Вайомінгу, а не разом з родиною.

За даними американських ЗМІ, Кім найняла впливову адвокатку з розлучень Лору Вассер, яка раніше працювала з Анджеліною Джолі, Брітні Спірс і Джонні Деппом. "Вони тримають це в таємниці, але вони зробили це, — каже джерело. — Нині вони ведуть переговори про врегулювання всіх деталей".

Реклама

Знаменита пара давно мала проблеми в стосунках. За шість років шлюбу Кім дуже виросла як особистість, нині вона готується до іспиту на юридичному й планує далі опікуватися тюремною реформою в США. Репер же втомився від життя як у реаліті-шоу й хоче почати політичну кар’єру. Головним каменем спотикання у шлюборозлучному процесі може стати їхній будинок у Калабасасі, на який вони загалом витратили приблизно 60 мільйонів доларів. Кардаш’ян хоче, щоб будинок залишився їй і дітям. Нагадаємо, що Кім Кардаш’ян і Каньє Вест одружилися у 2014 році. У них є дві дочки, Норт Вест і Чикаго Вест, і два сини, Сейнт Вест і Саам Вест.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.