До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гейлі Бібер обирає найтепліші відтінки цієї зими

Гейлі Бібер відома своїми стильними streetstyle-образами. Цієї зими дівчина робить ставку на відтінки шоколаду – коричневу і бежеву кольорові гами. У зимовому гардеробі Гейлі на особливу увагу заслуговують пальта і піджаки вільного крою, які з легкої руки модниці отримують нові стилістичні рішення. Так, 15 січня вона одягнула вовняне пальто Alexander Wang, яке поєднала з вініловими легінсами, грубими черевиками і базовою водолазкою. Як аксесуари Гейлі вибрала темні сонцезахисні окуляри, сережки-кільця Jennifer Fisher і сумку через плече Saint Laurent.

Гейлі Бібер у пальті Alexander Wang

Гейлі вміло комбінує розслаблені і строгі деталі, спортивні та класичні елементи. Так, до пари маскулінному бежевому пальту Balenciaga з гіперболізованою лінією плеча Гейлі вибрала спортивний костюм і кросівки, а світшот стилізувала за допомогою подовженого класичного жакета, ботильйонів-шкарпеток і вінілових штанів, які вже стали "родзинкою" стилю Бібер.

Реклама
Гейлі Бібер у пальті Balenciaga
Гейлі Бібер

Гейлі Бібер цієї зими крім лаконічних піджаків і пальт вибирає затишні трикотажні образи в молочній кольоровій гамі. У числі улюбленців дівчини – короткі в'язані светри кольору білого шоколаду, які Гейлі поєднує з флісовими штанами і шкіряними мюлями. Як комфортний образ вихідного дня Гейлі пропонує розслаблений кашеміровий костюм у парі з таким же кардиганом Extreme Cashmere і білими кросівками Nike Air Force. До рук можна взяти скульптурну сумку Staud з тисненням під крокодила за прикладом модниці.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер у костюмі Extreme Cashmere

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.