До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гід стилем іменинниці Джейн Фонди

21 грудня американська акторка Джейн Фонда святкує 86-й день народження. У своєму віці Фонда активна, як ніколи, знімається в кіно і рекламних кампаніях, займається громадською діяльністю і на власному прикладі доводить, що цифри в паспорті — лише умовність. А ще вона — розкішна: сміливо носить хижі принти і приталені сукні, а в сексуальному вбранні Balmain має не менш ефектний вигляд, ніж сестри Кардаш'ян. Vogue.ua уважно розглянув стиль іменинниці.​

Джейн Фонда

Брючний костюм

Джейн Фонду без перебільшення можна назвати королевою брючних костюмів — вона із задоволенням носить двійки в повсякденному житті і на червоні доріжки. І акторка не тільки вибирає вже готові костюми, але й складає їх сама — жакет бере, наприклад, з деніму, і до нього додає жакардові штани.

Реклама

Хижаки

У жовтні 2016 року 79-річна Джейн Фонда дебютувала на модному подіумі — вона стала учасницею святкового шоу L'Oreal Paris і здивувала багатьох гостей своєю сукнею Balmain з тваринним принтом. Однак вірні шанувальники акторки знають, що небайдужа до цього принта вона вже давно. І якщо в аеропорту її можна зустріти в леопардовому тренчі в парі з чорним гольфом і штанами, то для світських виходів Фонда вибирає більш сміливі рішення.

Підкреслена талія

Джейн Фонда знає, як правильно розставляти акценти в образі. Один з улюблених її прийомів — підкреслена талія. Акторка виділяє її не тільки за допомогою ременів різної ширини, але й вирізів в цій зоні.

Моноколір

Образи в одному кольорі сьогодні часто вибирають зірки стритстайл-хроніки, однак Джейн Фонда вже давно любить цей трюк. Вона має однаково гарний вигляд як у ніжно-пудровому брючному комплекті, так і в комбінезоні кольору електрик.

Прикраси на шию

Ще один улюблений модний прийом Джейн Фонди — аксесуар на шию. Так, 2015 року на Каннському кінофестивалі вона додала до білосніжного костюму золотистий шарф, що зробило образ значно цікавішим, а на одному з вечірніх шоу Джиммі Феллона урізноманітила звичайний чорний джемпер великим намистом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.