До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Галь Гадот вагітна втретє

Ізраїльська актриса Галь Гадот, відома за фільмом "Диво-жінка", де виконала головну роль, незабаром стане мамою втретє. Про свою вагітність Галь оголосила на сторінці в Instgram відразу після церемонії "Золотого глобуса". Актриса опублікувала жвавий сімейний кадр, на якому видно кругленький животик. На знімку зображено всю щасливу родину: Галь Гадот із чоловіком, бізнесменом Яроном Версано, і їхні дві дочки. "Це знову ми", — підписала знімок Гадот.

Для оголошення новини про свою вагітність, актриса вибрала вечір церемонії "Золотого глобуса". Повернувшись додому після заходу, Гадот поділилася радісною подією зі своїми підписниками про швидке поповнення. Цілком імовірно, що Галь хотіла сама повідомити про вагітність, тому для виходу на червону доріжку вибрала коротку білу сукню Givenchy, що приховувала зміни фігури. Завдяки вільному крою вбрання ніхто не здогадався про делікатний стан акторки завчасу.

Реклама
Галь Гадот у сукні Givenchy й прикрасах Tiffany & Co.

Галь Гадот і Ярон Версано цього року відзначатимуть 13-ту річницю їхнього весілля. Вони познайомилися 2006-го й одружилися за два роки, 28 вересня. Ще за три роки в них народилася Алма, а 2017 на світ з’явилася Мая.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.