До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Емілія Кларк поділилася кількома способами, як підтримати Україну

Британська актриса Емілія Кларк, відома за роллю матері драконів Дейнеріс Таргарієн у серіалі "Гра престолів", висловила свою підтримку Україні. Емілія опублікувала допис у своєму Instagram-акаунті, одягнувши футболку із зображенням серця у синьо-жовтих кольорах. Актриса написала: "Моє серце розривається разом з багатьма іншими через страждання й біль, яких зазнають мільйони людей в Україні".

Також актриса поділилася кількома способами, як показати свою підтримку й любов українцям. "Якщо ви хочете приєднатися до нас і пожертвувати кошти, зробіть це на @disastersemergencycommittee. У такий спосіб ви допоможете забезпечити їжею, водою, житлом і медичною допомогою біженців і сім’ї українців, яким довелося покинути свої будинки. Якщо ви перебуваєте в США, ви можете передати кошти на directrelief.org, які працюють над забезпеченням медичних потреб МОЗ України", – поділилася актриса. Також Кларк зазначила, що футболки з українською символікою створені спеціально, щоб допомогти України. Усі отримані кошти надходять до благодійної організації. "Гарно пошиті (і шалено м’які та зручні) футболки, які носить Тед, команда та я, створив чудовий і люблячий @charliemackesy. Усі вторговані кошти надходять на @chooselove", – додала Кларк.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.