До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подружжя Бекхемів почало збір коштів для України

Девід Бекхем, посол доброї волі UNICEF, звернувся через свій Instagram з повідомленням про початок збору коштів для допомоги українським сім’ям біженців.

Через свій Instagram, в якому 71,3 млн підписників, футболіст і філантроп, посол UNICEF Девід Бекхем звернувся до світової спільноти із закликом допомогти зібрати кошти на "негайну допомогу для підтримки благополуччя дітей, зокрема на медичні товари та безпечні місця для сімей". Бекхем зазначає, що потреби сімей загострюються, а 7,5 млн дітей зараз під загрозою. "Матері змушені тікати разом з дітьми. Сім’ї розірвані. Дітей забирають з ліжок, щоб стати біженцями", – пише він. Допомогти можна через власний фонд, реквізити якого зазначені тут.

До його ініціативи доєдналася дружина. Вікторія Бекхем у своєму Instagram теж закликає до активних дій. "Ми з Вікторією зробили пожертви від нашої родини, щоб розпочати збір. Будемо дуже вдячні, якби ви могли приєднатися, щоб допомогти UNICEF підтримати цих невинних дітей. Будь ласка, поділіться, чим можете, сьогодні", – сказав Бекхем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.