До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Топмодель Емілі Ратаковскі вагітна

Схоже, що 2020 рік став для багатьох знаменитостей особливим. Супермоделі Джиджі Гадід, Ельза Госк і Ромі Стрейд опублікували цього року знімки своєї вагітності. Хтось із них уже встиг народити свого первістка, а хтось очікує на радісну подію. Тепер до супермоделей, які скоро стануть мамами, прилучилася й Емілі Ратаковскі. Про вагітність вона оголосила в соціальній мережі Instagram через знімок з кругленьким животиком для digital-обкладинки американського Vogue.

Емілі Ратаковскі і її чоловік Себастьян Бір-Макклард поки не повідомляють статі дитини. "Коли ми із чоловіком розповідаємо друзям, що я вагітна, вони передусім запитують: „Ви знаєте, хто у вас народиться?". Нам подобається відповідати, що ми не дізнаємося статі, поки нашій дитині не виповниться 18 років, і тоді вона сама про це скаже. Всі сміються, але в нашому жарті є частка істини. Люди набагато складніші, і їх визначають не геніталії", — каже Емілі.

Реклама

Також Емілі Ратаковскі поділилася зворушливим відео про свою першу вагітність, яке зняла режисерка і її подруга Ліна Данем. У короткому ролику під назвою "Ким ти будеш?" Емілі розповідає про свої перші почуття й думки щодо материнства. "Я тішитимуся цим відео до кінця своїх днів. Все це знято, написано й зроблено в нашому домі", — сказала Емілі Ратаковскі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.