До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес, торс, футболка, загадка — що цікавого в образі співачки

Дженніфер Лопес, яка завжди на вістрі уваги публіки, знову привернула погляди шанувальників. Нещодавно в Нью-Йорку співачку сфотографували в ультракороткій футболці з написом J Lo be my mama ("Джей Ло будь моєю мамою"). Цей загадковий меседж розбурхав уяву як фанатів, так і модних критиків.

Дженніфер Лопес. Photo credit: Peter Cruz / SplashNews.com
Дженніфер Лопес. Photo credit: Peter Cruz / SplashNews.com

Значення напису на футболці залишається відкритим для інтерпретацій. Дехто вважає, що це легковажний натяк на материнство самої Дженніфер Лопес, інші — можливий коментар щодо ролі "мами", яку суспільство любить приписувати жінкам-знаменитостям. Варто зазначити, що це не вперше, коли Лопес використовує одяг для самовираження. Минулого року вона анонсувала вихід нового альбому, з'явившись у светрі з написом This is me…now ("Це я... зараз").

Окрім загадкового напису, увагу привертає сам стильний образ співачки. Ультракороткий топ підкреслює її накачаний прес та чудово поєднується з вільними джинсами із високою талією та кросівками на платформі. Рожевий кардиган додає яскравого акценту, а плетена сумка-кошик та великі чорні окуляри завершують цей повсякденний, але водночас стильний образ.

Чи то легкий самоіронічний жарт, чи глибший задум, але образ Джей Ло, безперечно, викликав жваве обговорення в соціальних мережах. Можливо, це нагадування всім нам подбати про себе, про що співає Лопес у своєму хіті 2016 року Ain’t Your Mama ("Не твоя мама").

За матеріалом vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.