До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дженніфер Лопес на обкладинці американського Vogue

Американська зірка Дженніфер Лопес стала головною героїнею грудневого номера американського Vogue – це стало її третьою роботою з видатним глянцем. Закарбована в об’єктиві Енні Лейбовіц Джей Ло без зусиль висить на руках, тримаючись за гілля, в яскравій червоній сукні Valentino Haute Couture з масивною трояндою на грудях. В інтерв’ю 53-річна зірка розповіла про возз’єднання з Беном Аффлеком, їхнє сімейне життя, виховання дітей, про те, чому взяла прізвище чоловіка, про пошуки себе та як вона записує дуже особистий новий альбом, свій перший майже за десятиліття.

Дженніфер Лопес

Попри те, що її головний образ на обкладинці досить легкий і вільний, внутрішня частина знімання розкриває різноманітні риси Лопес за допомогою вбрання — від сексапільних бюстьє й коротких топів до ефірної білосніжної сукні. Танцюючи на знімальному майданчику перед камерою, Джей Ло позує з руками над головою в чорному бралеті, максіспідниці з високою талією, жакеті Dior та ботильйонах Alaïa на шнурівці. Потім вона перевдягається в шкіряну максіспідницю й жакет із чоловічого плеча поверх білого вкороченого топа — все це люб’язно надано Marc Jacobs.

Реклама
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

Далі ми бачимо Лопес в елегантному вбранні Saint Laurent: прозорій трикотажній спідниці, шовковій блузі й пальті-бушлаті з брошкою. З іншого боку, не забув стиліст Алекс Гаррінгтон і про гламурний складник до драматичної основи. Так, Лопес з’являється в чорній сукні Balenciaga Haute Couture. Чуттєву й ніжну сторону Лопес показано за допомогою двох образів: ніжно-рожевої сукні Gucci та білої комбінації, що відсилає до вбрання нареченої.

Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес

В інтерв’ю Дженніфер сказала, мовляв, багато феміністок засудили її за те, що вона після весілля взяла прізвище чоловіка, однак для самої співачки це рішення має романтичне значення. "Люди все ще називатимуть мене Дженніфер Лопес. Але моє офіційне ім’я — місис Аффлек, бо ми разом. Ми чоловік та дружина. Я пишаюся цим… Я великою мірою контролюю власне життя та долю, і почуваюся сильною як жінка та особистість. Я розумію, що люди мають свої почуття з цього приводу, і це теж нормально, але якщо ви хочете знати, як я до цього ставлюся, я просто відчуваю, що це романтично, пов’язано з традиціями, і, можливо, я просто така дівчина," — каже Лопес.

Дженніфер Лопес

Нагадаємо, що Дженніфер Лопес вийшла заміж за Бена Аффлека в серпні цього року. Пара зустрічалася з 2002 по 2004 рік, потім Аффлек освідчився, але до весілля справа так і не дійшла. Майже через 20 років вони знову почали зустрічатися й нарешті стали чоловіком та дружиною.

Дженніфер Лопес

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.