До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дуа Ліпа приміряє найсексуальнішу сукню цього року

Ми вже розповідали про найсміливіший тренд 2021 року — сукні з відкритою спиною, які з’явилися в колекціях багатьох брендів. Зараз же Дуа Ліпа продемонструвала, як носити найсексуальнішу сукню цього року. Дівчина поділилася із шанувальниками в Instagram знімком, на якому вона позує серед тропічного листя у відвертій сукні від ліванського дизайнера Елі Мізрахі, креативного директора бренду Mônot. Щоб завершити свій образ, співачка вдягла кілька браслетів-ланцюжків Chanel і додала сяйливі каблучки цукеркового кольору Dans Les Rues. Однак найсміливішим елементом ансамблю стали мереживні стринги Savage x Fenty з металевим логотипом на попереку, які, безсумнівно, схвалила б Ріанна.

Дуа Ліпа в сукні Mônot

Популярний тренд нульових — стринги, що визирають з-під джинсів або штанів, цього сезону весна-літо 2021 знову повертаються, тільки тепер бренди поєднують їх із сукнями. Бренд Fashion East представив колекцію з безліччю вирізів, а Givenchy показали чуттєву сукню з низьким вирізом на спині і яскраво-червоними стрингами, яку вже приміряла Кім Кардаш’ян.

Реклама
Дуа Ліпа в сукні Mônot
Дуа Ліпа в сукні Mônot
Дуа Ліпа в сукні Mônot

Це далеко не вперше Дуа Ліпа випробовує сміливі тренди — її стиліст Лоренцо Посокко вибрав сукню з вирізом з колекції Тома Форда для Gucci осінь-зима 2003/2004 року в парі зі спідньою білизною — у цьому вбранні співачка з’явилася у своєму кліпі на пісню "Prisoner". У грудні вона вдягла прозору атласну сукню Mugler на вручення премії Attitude Awards, а восени Ліпа вийшла на вулицю в мішкуватих джинсах, стрингах і футболці Marc Jacobs.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.