До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Це офіційно: принц Гаррі й актриса Меган Маркл заручені

Принц Гаррі і Меган Маркл заручені – така новина з'явилася сьогодні на офіційній Facebook-сторінці королівської британської сім'ї. Ця інформація підтвердила чутки, які активно обговорювали останні два тижні в усьому світі. Пара одружиться навесні 2018 року, конкретну дату оголосять пізніше. Заручини відбулися в листопаді в Лондоні: принц Гаррі отримав благословення від батьків актриси, а також повідомив про свої плани Королеві Єлизаветі II і іншим членам королівської сім'ї. Пара буде жити в котеджі Ноттінгем в Кенсингтонському палаці.

Принц Гаррі і Меган Маркл

Чутки про майбутнє весілля з'явилися цієї осені, після подорожі закоханих по Африці. Джерела, близькі до пари, повідомили, що принц зробив пропозицію актрисі саме під час подорожі, а по поверненню познайомив з королевою Єлизаветою. Тепер преса активно обговорює обручку Маркл: за однією версією, вона буде зроблена з вінтажного браслета принцеси Діани, за іншою – оздоблена камінням з її ж брошки. Відомо точно, що принц уже замовив її в королівського ювеліра Гаррі Коллінза.

Реклама

Тим часом в листопаді стало відомо, що Меган Маркл переїхала до Лондона – до цього актриса жила в Торонто. Одна з обговорюваних тем – як ставиться королева до того, що 36-річна Меган вже була заміжня? На це відповіла Саллі Беделл Сміт, біограф королеви, принцеси Діани і принца Чарльза: "Королева дуже толерантна". Церква Англії вже підтвердила що, попри те, що актриса розлучена, принц Гаррі і Меган Маркл зможуть одружитися в Вестмінстерському абатстві. Чекаємо з нетерпінням.

Меган Маркл в серіалі "Форс-мажори"

Читайте також:

Як відзначили платинове весілля Єлизавета II і принц Філіп

Міранда Керр і Еван Шпігель чекають дитину

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.