КУПИТИ КВИТКИ

Бездоганне вінтажне вбрання Кендалл Дженнер — найкращий образ цього сезону

Кендалл Дженнер перетворює вулиці Парижа на власний подіум. Цього тижня модель, яка перебуває на Тижні моди в Парижі, демонструє один за іншим надзвичайно стильні образи. Ви бачили її неймовірний вінтажний блейзер Alaïa? Або діловий костюм від The Row? Нова модна естетика Дженнер полягає в тому, що вона вибирає мінімалістичні, але водночас інтригуючі вбрання, які вирізняються цікавим кроєм і якісними матеріалам.

Кендалл Дженнер в Парижі, 25 вересня 2024 року
Кендалл Дженнер в Парижі, 25 вересня 2024 року

Реклама.

Під час Тижня моди в Парижі сезону весна-літо 2025 Дженнер вийшла на вулиці міста в одному зі своїх, можливо, найкращих вінтажних образів. Стилістка Дені Мішель обрала для Кендалл архівну темно-синю сукню від Джона Гальяно, яка ніби створена саме для неї. Довгий рукав, ґудзики на ліфі й витончене драпірування створюють неймовірно жіночний й витончений образ. Сукню Кендалл доповнила класичними чорними туфлями з гострим носом.

Пізніше того ж дня Дженнер з'явилася на публіці в ще одному розкішному образі —чорній сукні-футлярі від The Row. Здалеку вона мала вигляд класичної маленької чорної сукні, але придивившись, можна було помітити цікаві деталі — пошарпаний край і накидку довжиною три чверті, які додали її класичному вбранню сучасного звучання.

Кендалл Дженнер в Парижі, 25 вересня 2024 року
Кендалл Дженнер в Парижі, 25 вересня 2024 року

Усе це підкреслює один важливий факт: Дженнер не просто слідує трендам, вона їх створює. Її виходи під час Тижня моди є не просто одягом — це мода, яка диктує нові правила гри. Її стиль — поєднання стриманості й індивідуальності, і кожен новий вихід стає приводом для обговорення в модних колах. Елегантні та стримані ансамблі Кендалл Дженнер один за одним перевершують попередні, тож залишається лише уявляти, які ще модні образи вона представить далі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.