До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 американок, які стали принцесами

Новина про заручини принца Гаррі і американської актриси Меган Маркл сколихнула весь світ і стала черговим доказом того, що справжня любов вище соціальних статусів і забобонів, а також викликала ряд жартів, що вдале заміжжя – це відмінний спосіб для американок здобути королівський титул. Vogue.ua згадує інші випадки, коли дівчата з цієї країни ставали принцесами, європейськими і не тільки.

Принц Гаррі і Меган Маркл
Грейс Келлі

Весілля актриси Грейс Келлі і принца Монако Альберта в 1956 році обговорював весь світ. Зірка фільмів Гічкока стала найпопулярнішою американською принцесою, а її весільна сукня авторства Helen Rose, подарована їй кіностудією MGM, і донині надихає мільйони наречених.

Реклама
Грейс Келлі і принц Альберт
Ріта Гейворт

Ще одна голлівудська зірка Ріта Гейворт принцесою побула всього чотири роки. У 1949 році зірка "Дівчата з обкладинки" вийшла заміж за принца Алі Хана, від шлюбу з якою у неї народилася дочка Ясмін Ага Хан. Після розлучення Гейворт повернулася в Голлівуд і продовжила акторську кар'єру.

Ріта Гейворт і Алі Хан
Кендра Спірс

Американська модель Кендра Спірс, яка працювала з Prada, Dolce & Gabbana і Marc Jacobs, підкорила серце принца Рахіма Ага-хана, спадкоємця багатомільйонної імперії. Весілля у них відбулося в 2013 році і сьогодні пара виховує двох дітей. Живуть вони в Парижі і на питання про кар'єру, яку довелося закінчити, модель мудро відповідає, що щастя своє вже знайшла.

Рахім Ага-хан і Кендра Спірс
Лі Радзивілл

Молодша сестра Жаклін Кеннеді Лі не так відома широкої громадськості, проте її доля склалася не менш цікаво. Її другим чоловіком став польський князь Радзивілл. Хоч після прийняття британського підданства він відмовився від усіх своїх титулів, це не заважало йому і його Лі називати себе князем і княжною. Вони розлучилися в 1974 році і в шлюбі у них народилися двоє дітей.

Лі та Станіслав Радзивілл
Волліс Сімпсон

Історія кохання американки Волліс Сімпсон і короля Едварда VIII одна з найдраматичніших і романтичних одночасно. Саме заради Сімпсон британський монарх зрікся престолу, сказавши в своєму радіозверненні до народу, що не зможе виконувати обов'язки короля без допомоги і підтримки жінки, яку він любить. Новина про зречення стала світовою сенсацією, а журнал Time назвав місіс Сімпсон "Людиною року".

Герцогиня і герцог Віндзорські

За матеріалами: vogue.fr

Читайте також:

Як відзначили платинове весілля Єлизавета II і принц Філіп

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.