До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Щастя молодятам: як минуло весілля актриси Гіларі Свонк

Хоча пропозицію актриса і продюсер, Гіларі Свонк, отримала від Філіпа Шнайдера ще 2016 року, під вінець вона вирушила тільки в ці вихідні. Церемонія відбулась під кронами дерев, багатьом з яких виповнилося вісімсот років в національному парку Каліфорнії Редвуд. Гіларі і Філіп люблять природу, і з самого початку знали, що хочуть церемонію на відкритому повітрі недалеко від свого будинку в Каліфорнії. "Ми знайшли саме те, що шукали в заповіднику Санта-Лючія в Кармелі, – поділилася наречена в інтерв'ю американському Vogue, – це приголомшлива приватна територія, розташована на 20 000 акрів старовинних лісів".

До імпровізованого вівтаря Гіларі вів її батько під композицію Людовіко Ейнауді "Два заходи". А вже ввечері молодята виконали перший весільний танець в образах танцюристів Фреда Астера і Джинджер Роджерс.

Реклама

Сукню для вечірнього виступу молодят створила Марія Грація К'юрі. "Я завжди захоплювалася творами Марії Грації і у мене була прекрасна можливість зустрітися з нею за кілька місяців до весілля і разом придумати сукню для танцю. Також в Dior створили костюм і для мого "Фреда Астера".

Весільна сукня Elie Saab Couture для Гіларі створена з 25 метрів мережива шантильї, восьми метрів шовкового шифону та шести метрів шовкової органзи, а робота над нею зайняла 150 годин ручної праці, з яких 70 – виключно вишивка. Семеро людей працювали над цим вбранням, в тому числі три швачки, дві вишивальниці, один дизайнер і глава ательє. "Я багато років обожнюю те, що створює Елі Сааб і була дуже схвильована, коли він взявся за мою весільну сукню, – поділилася Гіларі. – Мені хотілося щось романтичне, але в той же час позачасове, як гай, де ми мали побратися". Туфлі для церемонії актриса замовила у Christian Louboutin. Крістіан Лубутен також створив пару взуття і для нареченого.

<b>свадьба суонк</b>

За матеріалами vogue.com

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.