КУПИТИ КВИТКИ

Адріана Ліма повернулася на подіум після 6-річної паузи

Тиждень моди в Парижі цього разу радує яскравими поверненнями не тільки дизайнерів, а й моделей. У перший день модного марафону на показі Saint Laurent з'явилася Белла Гадід після дворічної паузи, але більш несподіваним стало повернення Адріани Ліми. 43-річна бразилійка вийшла на подіум Schiaparelli вперше за шість років.

На показі Schiaparelli Ліма з'явилася у грайливій картатій сукні з короткою спідницею і корсетом. Глибоке декольте, масивні золоті прикраси і гладка зачіска нагадували про стилістику Lady boss кінця 1980-х. У такому образі можна було б легко уявити героїню Джулії Робертс у стрічці "Красуня".

Реклама.

Адріана Ліма на шоу Schiaparelli весна-літо 2025
Адріана Ліма на шоу Schiaparelli весна-літо 2025

"Після тривалої перерви, пов'язаної з вихованням дітей, було так чудово повернутися на подіум сьогодні, — зізналася Ліма виданню People. — А те, що я зробила це зі своїми друзями зі Schiaparelli для мне особливо цінне!" Камбек трапився пліч-о-пліч з двома іншими знаменитими білизняними "янголами" — Кендалл Дженнер і Кендіс Свейнпол, які також взяли участь у шоу Schiaparelli.

Окремий символізм цього повернення полягає й у тому, що кілька місяців тому топмодель була вимушена в соціальних мережах відповідати на критику щодо її зовнішності. Нагадаємо, після появи на одному з публічних заходів у 2023 році користувачі почали писати про ненатуральні зміни в обличчі Адріани, звинувативши її у зловживанні "уколами краси". Зірка тоді відповіла, що так виглядає багатодітна мама, яка більшість часу приділяє вихованню дітей, молодшому з яких всього два роки: "Я почала працювати в моделінгу в 16, але мені вже ніколи не буде 16. Мені 42, і я найщасливіша з усіх, ким я була, найщасливіша із собою. Я приймаю свій вік і не збираюся ні для кого змінюватись". Учора її відповідь була ще красномовнішою.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.