До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 речей, яких ви не знали про принцесу Вельську Кетрін

9 січня день народження у принцеси Вельської Кетрін рольової моделі для мільйонів жінок у всьому світі. Шанувальники стежать за кожним її кроком, знають улюблені б'юті-засоби дружини принца Вільяма і готові скуповувати сукні й пальта, як у неї. Однак залишилися в біографії Кейт Міддлтон і маловідомі факти.

Принцеса Кетрін

Мандрівниця

До того, як познайомитися зі скромним хлопцем, принцом Вельським, Кейт Міддлтон встигла пожити не тільки в Британії. Вона рік вивчала культуру епохи Відродження у Флоренції та їздила у волонтерську подорож до Чилі. Пристрасть до подорожей їй, мабуть, передалася від батьків, співробітників авіакомпанії BritishAirways. Наприклад, їхня сім'я навіть кілька років жила в столиці Йорданії, Аммані.

Реклама
Кейт Міддлтон з сім'єю в Йорданії

Мрії про принца Вільяма

Ще в юному віці, у старшій школі, Кейт Міддлтон мріяла познайомитися з принцом Вільямом, а його фото висіло в неї на стіні. Цей цікавий факт повідомила авторам книги "Вільям і Кетрін: їхня історія" шкільна подруга майбутньої принцеси Джессіка Гей. "Коли ми сиділи з подружками і обговорювали хлопців, які нам до вподоби, Кейт завжди стверджувала, що їй ніхто не цікавий і ніхто не зрівняється з Вільямом".

Шкільне фото Кейт Міддлтон

Доля усміхнулася дівчині, і за кілька років, під час навчання у престижному Сент-Ендрюському університеті, вона таки познайомилась із принцом Вільямом.

Перша робота

Сьогодні принцесу Кетрін називають іконою стилю, але мало хто знає, що після закінчення університету вона працювала асистенткою-баєркою в лондонському магазині Jigsaw, але залишила цю роботу, щоб стати професійною фотографкою.

Кейт Міддлтон, 2005

Улюблений запах

У день весілля з принцом Вільямом майбутня герцогиня скористалась ароматом флердоранжу британського бренду JoMalone.

Фотографія

Якби Кейт Міддлтон не стала герцогинею, а потім принцесою, то точно активно б розвивала кар'єру фотографки. Вона часто самотужки знімає своїх дітей, а Кенсінгтонський палац потім використовує ці кадри як офіційні.

Принц Джордж і принцеса Шарлотта в об'єктиві герцогині Кетрін

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.