До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 головних кольорів у гардеробі герцогині Кетрін

9 січня герцогині Кембриджській, Кетрін, виповнюється 39 років. Її вже називають майбутньою королевою Британської Імперії (її чоловік – другий у черзі на престол), а вона демонструє світу, що живе як звичайна людина, хоч і обтяжена королівським протоколом і відповідними обов'язками. Чималі вимоги і до гардеробу герцогині Кетрін – шанувальниці жіночного і дещо романтичного стилю. Як і королева Єлизавета II, вона найчастіше вибирає одноколірні образи: обожнює синій, червоний і пастельні відтінки. Vogue.ua розповідає про її гардероб з погляду колористики.

Кейт Міддлтон
Синій

Мабуть, улюбленим кольором герцогині є саме синій: від глибокого і суворого сапфірового до життєрадісного і веселого волошкового відтінку. Так, на ювілей благодійного фонду SportsAid в Кенсінгтонському палаці герцогиня Кембриджська одягнула сукню чіткого силуету довжиною до підлоги королівського синього відтінку від Roland Mouret. А для офіційного візиту в Канаду Кейт обрала сукню-футляр глибокого синього кольору від Jenny Packham, пошиту на замовлення. Доповнила образ герцогиня Кембриджська цікавим капелюшком від Sylvia Fletcher for Lock and Co. і діамантовою брошкою у формі кленового листа.

Реклама
Червоний

Кейт Міддлтон знає всі кольори, які їй личать. Незмінним фаворитом серед них залишаться червоний. Провокаційний, на герцогині він має благородний і елегантний вигляд. Більше того, її total red образ, що складається з яскраво-червоної сукні британського бренду Preen, червоного клатча Miu Mіu і замшевих човників, можна назвати одним з найбільш ефектних у гардеробі дружини принца Вільяма.

Кейт Міддлтон
Блакитний

В арсеналі герцогині Кембриджської завжди є кілька запасних костюмів-двійок небесно-блакитного кольору, які мають свіжий і доречний вигляд в будь-якій ситуації. Наш лідер – спідниця-олівець і жакет з басками Catherine Walker.

Сірий

Герцогиня Кембриджська знайшла ідеальну формулу застосування сірого кольору у своєму гардеробі: вона вміло комбінує його з контрастними відтінками. Такий непримітний і спокійний колір Кетрін носить з властивою їй англійською елегантністю.

Молочний

Молочний відтінок – одне з найкращих колірних рішень у гардеробі герцогині, що цілком може конкурувати з синім кольором завдяки своїй універсальності. Саме цей колір виграшний як на світських заходах, так і на дипломатичних зустрічах. Наприклад, на червону килимову доріжку Кейт одягнула гіпюрову сукню Self-Portrait, що балансувала між жіночністю і аристократичністю, а для офіційного візиту до Польщі обрала молочний ансамбль Alexander McQueen з спідниці середньої довжини і приталеного жакета. Браво, Кетрін!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.