До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

10 оксамитових суконь у стилі Галь Гадот

24 березня відбулася 32-га щорічна церемонія вручення премії Гільдії продюсерів США, яка зазвичай пророкує майбутніх переможців "Оскара". Одним з найяскравіших образів диджитальної церемонії стало вбрання актриси Галь Гадот, відомої за роллю Диво-жінки в однойменному фільмі. Актриса давно зарекомендувала себе не тільки видатною грою на екрані, а й бездоганним смаком. Здебільшого для світських виходів Галь вибирає довгі металізовані й блискучі сукні, а також елегантні смокінги, проте цього разу модниця зробила ставку на ошатний, але водночас затишний ансамбль. Актриса вдягла чорну оксамитову сукню-халат Miu Miu, прикрашену кристалами Swarovski, а також декоровану пір’ям марабу й мерехтливою ​​вишивкою на рукавах. Завершили образ сандалі-біркенштоки з ефектним камінням.

Галь Гадот у Miu Miu

Завдяки розслабленому крою сукні й блискучому камінню вбрання актриси, яка нещодавно оголосила про свою третю вагітність, вийшло в міру урочистим і домашнім. Vogue.ua зібрав 10 оксамитових суконь, натхнених образом Галь Гадот.

Реклама

<b>бархатные платья Галь Гадот</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.