До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спека в місті: Анджеліна Джолі в Парижі

Чим ближчою є дата прем'єри "Малефісенти", нового фільму за участю Анджеліни Джолі, тим частіше акторка з'являється перед надокучливими папараці. Цього разу вони оточили її на одній з паризьких вулиць і на подив багатьох Джолі з радістю позувала їм протягом декількох хвилин. Одягнена вона була як завжди бездоганно.

Анджеліна Джолі в Парижі

Від спеки, що охопила зараз французьку столицю, вона рятувалася за допомогою смугастого сарафана довжиною до підлоги на широких бретелях Loro Piana. Однак темно-коричнева смужка на молочному тлі більше нагадувала про роботи сучасних художників-графіків, ніж про море та відпочинок. Аксесуари Анджеліна Джолі вибрала відповідні – бежевий кардиган, який тримала в руці, і величезні окуляри елегантного черепашачого забарвлення.

Реклама

Потім папараці зняли її під час позування у вікні одного з паризьких готелів, одягнену в сукню The Row у білизняному стилі. Її приблизна вартість – 6500 доларів. Фанати припускають, що це були зйомки нової рекламної кампанії для парфумерного гіганта Guerlain, обличчям якого акторка є з 2017 року. Анджеліна Джолі представляє аромат Mon Guerlain.

Анджеліна Джолі в Парижі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.