До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається гардероб Софії Вергари в серіалі "Гризельда"

Нещодавно на Netflix вийшов новий серіал "Гризельда" із Софією Вергарою в головній ролі. Дія відбувається в Маямі 1970-х і 1980-х років — серіал розповідає про життя Гризельди Бланко, відомої як "Хрещена мати", яка створила один із найприбутковіших картелів в історії. Команда дизайнерів костюмів ретельно відтворила моду тих років, допомагаючи глядачам перенестись у минуле. Cміливі кольори, шовкові комплекти, блискуче вбрання, анімалістичні візерунки, розкльошені штани і джинси, масивні прикраси і окуляри — все це уособлює гардероб наркобаронеси Гризельди Бланко і перегукується з популярним зараз у соціальних мережах стилем mob wife. Ми розглянули 7 головних елементів стилю Софії Вергари в серіалі "Гризельда".

Блискучі сукні

Люрекс, ламе, лелітки та металізовані відтінки, що нагадують рідке золото, — те, без чого неможливо уявити собі вечірній гардероб лідерки наркокартелю. Щоб передати весь блиск і гламур, команда дизайнерів костюмів знайшла вінтажні сукні Versace, а також кілька образів у стилі Halston.

Реклама

Блузи з анімалістичним візерунком

Атласні сорочки з глибоким V-подібним вирізом і хижим візерунком — один із ключових елементів стилю mob wife. Леопардовий, зміїний або тигровий орнамент часто можна побачити в серіалі на Софії Вергарі. На екрані лідерка наркокартелю найчастіше носить атласні сорочки, заправлені в широкі штани, і доповнює їх ефектним ременем — це образ "дружини мафіозі", який легко відтворити. Знайти стильну атласну сорочку цього сезону можна в колекції Tom Ford.

Стиль сафарі

Оскільки події серіалу відбуваються в Маямі, де завжди літо, в гардеробі героїні Вергари ви не побачите шуб чи теплого взуття. Натомість в її арсеналі, окрім шовкових ансамблів, багато лляних речей, в яких комфортно в спекотну погоду. Спокійні природні відтінки (найчастіше бежеві і коричневі), натуральні тканини, накладні кишені, шнурівка, великі ґудзики — все це головні ознаки стилю сафарі, який вирізняється своєю практичністю й універсальністю в літній сезон.

Масивні прикраси та окуляри

Масивні прикраси, один з елементів стилю mob wife, легко відстежити в серіалі. Великі сережки, браслети, каблучки і кольє присутні практично в кожному образі героїні. У серіалі акторка одягнена у вінтажне намисто Omega від Julia Vaughn, яке зараз вже не знайти. Але існує багато стильних альтернатив — від Christian Dior до Saint Laurent. Не менш важливу роль у гардеробі "хрещеної матері" відіграли великі протисонцеві окуляри.

Сукні на затин

Чи є плаття, яке втілює дух 1970-х років краще, аніж сукня на затин? У гардеробі головної героїні саме це вбрання є одним з ключових: сукні на затин підкреслюють її фігуру "пісочний годинник". Для стилізації образів Вергари дизайнерка костюмів Сара Евелін Брем придбала багато речей у вінтажних магазинах, особливо це стосується суконь Diane von Fürstenberg, які стали популярними саме в кінці 1970-х і на початку 1980-х.

Джинси або штани кльош

Цікаво, що одними з найбільших трендів сезону весни-літа 2024 є штани вільного крою з високою посадкою, коріння яких, безсумнівно, сягає 1970-х років. У серіалі ми часто бачимо Софію Вергару в джинсах і штанах кльош з високою посадкою, які вона міксує з шовковими блузами, заправленими всередину, і підборами, випромінюючи впевненість і владність.

Шовкові комплекти

Левову частку гардероба Вергари складають шовкові комплекти — від будуарних суконь на тонких бретельках, делікатних сорочок і вільних штанів до елегантних спідничних костюмів. В одній зі сцен ми бачимо Гризельду в чоловічому наркосвіті в бірюзовій блузі на затин і тонкій спідниці з гороховим принтом. Вона поєднала вбрання з великими протисонцевими окулярами і стриманим геометричним клатчем.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.