До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Усі образи королеви Летиції в іспанському турне

Іспанія, як і багато інших країн, вже послабила заходи карантину, відтак, королева Летиція зі своїм чоловіком королем Філіпом VI повернулися до виконання своїх робочих обов'язків. У червні подружжя вирушило в офіційне турне Іспанією, головною метою якого є підтримка економічної, соціальної та культурної діяльності після пандемії коронавірусу. Летиція і Філіп VI подорожують рідною країною вже понад місяць, за цей час вони встигли зробити 14 зупинок у різних регіонах Іспанії. Користуючись нагодою, королева Летиція зібрала кілька валіз з великою кількістю одягу іспанських брендів, серед її улюбленців такі марки, як Zara, Mango, H & M, Maje і Sandro.

Королева Летиція

Королева Іспанії Летиція Ортіс відома своєю любов'ю до елегантних і жіночних речей. В її гардеробі завжди можна знайти сукні міді з підкресленою лінією талії, брюки-кльош з шовковими блузами, романтичні квіткові ансамблі і монохромні образи в класичній колірній палітрі. Цього разу королева теж залишилася вірною своєму стилю. Для офіційного туру Летиція взяла з собою десятки легких суконь, усіяних флористичними візерунками, розслаблені комбінезони, літні сарафани з бавовни, а також кілька строгих образів для вечірніх зустрічей. Основу гардеробу Летиції склали іспанські демократичні бренди, які дівчина вміло комбінувала з люксовими марками. Vogue.ua зібрав головні образи королеви Летиції в іспанському турне.

Реклама

<b>королева летиция образы</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.