До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Вікторія Бекхем показує як поєднувати червоний з рожевим

Днями ми розповідали про головні стилістичні прийоми модниці й трендсетерки Вікторії Бекхем, а сьогодні вона знову продемонструвала один з них. Цього разу Бекхем згадала про свій улюблений колорблокінг і скомбінувала несподівано яскраві кольори — червоний і фуксію. Вікторія вдягнула довгу яскраво-червону сукню А-силуету з високим коміром у вікторіанському стилі й вишуканим чорним бантом на шиї, а доповнила романтичний образ яскраво-рожевими лодочками й темними протисонцевими окулярами. Зрозуміло, сукня й туфлі були з нової колекції Victoria Beckham Resort 2021.

Вікторія Бекхем

Вікторія Бекхем вподобала яскраві й неонові відтінки взуття вже багато років тому. І якщо її смаки в одязі досить консервативні й мінімалістичні, то взуття — арена, на якій вона дозволяє собі все. Зокрема, у жовтні минулого року вона з’явилася в діловому ансамблі, що складався зі штанів-карго, картатого жакета, базового светра й неоново-жовтих туфель. А для врочистого образу на весілля футболіста Серхіо Рамоса й телеведучої Пілар Рубі вибрала елегантну сукню Victoria Beckham та атласні лодочки кольору фуксії. Пропонуємо взяти на замітку модний прийом британки та спробувати втілити його в життя на новорічних святах.

Вікторія та Девід Бекхеми на весіллі футболіста Серхіо Рамоса й телеведучої Пілар Рубі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.