До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відчайдушна домогосподарка: гардероб Марсії Крос у культовому серіалі нульових

Марсія Крос, зірка серіалів "Відчайдушні домогосподарки" та "Район Мелроуз", стала головною героїнею нового модного знімання FARFETCH. Цей несподіваний камбек 61-річної актриси став для багатьох приводом згадати стиль її героїні-домогосподарки Брі Ван де Камп — вона була втіленням тієї самої степфордської дружини, яка одягається стримано, елегантно і дорого. Шанувальники тоді жартували, що для героїні Крос не буває забагато трьох речей: порядку, кардиганів та перлів. Ми згадали рафіновані образи Брі Ван де Камп та подивилися, що вона могла б вибрати сьогодні у поточних колекціях модних брендів.

Марсія Кросс в рекламній кампанії FARFETCH
Марсія Кросс в рекламній кампанії FARFETCH

Реклама

Костюми зі спідницею

Костюм-двійку пастельного відтінку з вузькою спідницею-олівцем та жакетом без коміра легко можна було б уявити на Жаклін Кеннеді чи будь-якій модниці з 1950-х. Для Брі Ван де Камп це була практично уніформа на щодень.

Кардигани

Кардигани — унікальна річ, яка може як асоціюватися з чимось манірним і навіть нудним, так і видаватися зухвалою та сексуальною. Природно, що Брі Ван де Камп дотримувалася саме першого варіанту — кардигани вона носила застебнутими на всі ґудзики, з парою перлинних ниток і ідеальним укладанням.

Шовкова хустка

Шовкова хустка була ще однією важливою деталлю її добропорядного іміджу. Брі Ван де Камп носила їх у парі з яскравим трикотажем і класичним тренчем. Для нас це добре нагадування, як легко можна урізноманітнити весняний образ.

Чорно-біле кіно

Незважаючи на те що гардероб героїні Крос був побудований на пастельних відтінках, з великою перевагою рожевого кольору, було в ньому місце і мінімалізму — поєднання чорного та білого ідеально підкреслювало її зовнішню строгість та силу характеру.

V-подібне декольте

Однак були в гардеробі Брі Ван де Камп і сміливіші образи, наприклад, сукні з глибоким V-подібним вирізом, які не просто підкреслювали груди Марсії Крос або візуально витягували шию, а й натякали, що її героїня не така й "проста" домогосподарка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.