До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 весняних образів Кіри Найтлі, які хочеться повторити

Британська актриса Кіра Найтлі останніми роками не часто з'являлася на червоних доріжках, сфокусувавшись на вихованні дітей. Проте нещодавно трапилося її повернення, хоч і недовге – акторка приїхала до Нью-Йорка, де займалася промо-кампанією нового фільму за її участю "Бостонський душитель". Буквально за кілька днів Найтлі порадувала шанувальників низкою модних образів, збирати які їй допомагав стиліст Лейт Кларк – її давній друг. "З Кірою ми знайомі вже 15 років і для мене було дуже важливим правильно представити людину, яку я добре знаю і ніжно люблю. Наша гра в перевдягання вийшла досить захоплюючою. Сподіваюся, результат її шанувальників не розчарував". Розглядаємо образи актриси, в яких зібрані головні тренди цього сезону, але в дуже розслабленій та зручній для життя манері.

Кіра Найтлі
Кіра Найтлі

Реклама

Біла двійка

Костюм зі спідницею – відмінний варіант для тих, кому навесні хочеться жіночності, але при цьому потрібно дотримуватися дрес-коду. Справжнім ковтком свіжого повітря в гардеробі може стати двійка білого кольору, яку за межами офісу можна легко носити окремо.

Костюм Gucci
Костюм Gucci

Трохи гламуру

Бежевий тренч – ще одна класика весни, яку стилісту Лейту Кларку вдалося подивитися по-новому. Він додав до нього пір'я та туфлі Мері Джейн з безліччю ремінців – вийшло грайливо та елегантно одночасно.

Потрійний союз

Встигла Кіра Найтлі за ці дні приміряти і маскулінніший образ – брючний костюм-трійку. Примітно, що актриса вибрала вузький крій, що підкреслює фігуру, а не популярний оверсайз.

Костюм Celine
Костюм Celine

Вихід принцеси

Кіра Найтлі – королева костюмних фільмів. Один із її останніх виходів у романтичній сукні з корсетом та пишною спідницею змусив шанувальників засумувати за тими часами, коли їхня улюблениця носила подібні вбрання на великому екрані.

Прекрасний лебідь

Спідниця з пір'ям – річ ефектна, але непрактична. Проте стилісту Лейту Кларку вдалося трохи вгамувати її – на допомогу прийшов простий сірий светр та відсутність інших помітних аксесуарів.

Золотий зливок

Фінальний образ Кіри Найтлі у промо-турі стався на вечірньому шоу Джиммі Феллона, завдяки якому ми знову згадали наскільки ефектним може бути золотисте ламе.

Сукня Simone Rocha
Сукня Simone Rocha

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.