До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Річ дня: брючний костюм Malva Florea

Promotion.

Брючний костюм — незамінна інвестиція в осінній гардероб. У новому сезоні пропонуємо зосередитися на виборі не тільки ділових костюмів-двійок, а й придивитися до елегантних "трійок". Купуючи модний позачасовий костюм, ви одним махом вирішуєте відразу кілька завдань, а саме: в чому піти на роботу, світський захід або побачення. Цієї осені найстильніший брючний костюм-трійку можна побачити в колекції українського бренду Malva Florea. Дизайнерка марки Мальва Вербицька робить ставку на діловий ансамбль у стилі power-dressing, що складається із широких штанів, жилетки й маскулінного жакета. Костюм виготовлений у глибоких червоних відтінках і прикрашений дрібною строгою смужкою, яка відсилає до стилю 1990-х.

Реклама
Брючний костюм Malva Florea

Цього сезону осінь-зима 2021/2022 андрогінний стиль, який раніше пропагували Марлен Дітріх і Кетрін Гепберн, як і раніше актуальний. Брючні трійки, прикрашені строгими вертикальними смужками — найкраща інвестиція в гардероб на багато років. Це має відповідне підтвердження, адже жіночий брючний костюм уже не виходить з моди 90 років, змінюючи лише фасони й колірні рішення. Якщо в 1990-х відомі топмоделі Сінді Кроуфорд і Ембер Валлетта вибирали строгі костюми в дрібну смужку, то нині цей тренд знову популяризують моделі нового покоління — Кая Гербер і Белла Гадід.

Брючний костюм Malva Florea
Брючний костюм Malva Florea

Бренд Malva Florea заснувала дизайнерка Мальва Вербицька у 2005-му. Його ДНК характеризує передусім елегантність, вишукана ручна робота зі складною текстурою, поєднання жіночності й маскулінності. У своїй творчості дизайнерка надихається традиційними ремеслами, силою природи, красою жіночних форм і сильними характерами. Тож у колекції легко знаходять спільну мову непідступність з привабливістю й невинність з принадністю.


Брючний костюм Malva Florea
Команда:

Model: Melisa Gun @drmelisagunn

Designer: Malva Florea

Photographer: Olga novikova @olga_novikova_work

Stylist: Guvanch Agajumayev @guvajan

MUA: Rim Taya shawki @makeupbytaya

PR: Katrinka Basik @the_magazine_for_you

Producer: Valeri Manziuk @manziuk_v_

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.