До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Спекотна краса: Кетрін Зета-Джонс в образі Мортіші Аддамс

Наразі світ занурився в справжню лихоманку — саме так можна назвати той колосальний захват від Мортіші після виходу на Netflix спінофу "Сімейки Аддамсів" — серіалу "Венздей" Тіма Бертона. Ефектно втілившись у роль, яку колись виконувала Анжеліка Г’юстон, Кетрін Зета-Джонс грає готичну богиню — з вугільно-чорним волоссям та вампірською помадою — і, схоже, позичила кілька рецептів краси у своєї відомої персонажки.

Кетрін Зета-Джонс
Кетрін Зета-Джонс

Реклама

Для виходу на червону доріжку з нагоди прем’єри фільму Disney "Скарб нації: На краю історії" Зета-Джонс вибрала суміш темно-ягідних і фіолетових відтінків тіней навколо очей, завдяки чому створила пристрасний, спекотний ефект. У поєднанні з павучими віями це стало ідеальним облямуванням її темно-карих очей. Темне, насиченого кольору волосся Кетрін було укладене взавдовжки м’якими хвилями, а яскраво-червоні губи соковито виблискували, що було схоже на відсилання до образу Мортіші.

Темні очі з темними губами — такий образ, як відомо, важко створити, але поєднання різних текстур — зокрема матових тіней (з металевим відтінком) і блиску — ідеально личить людям зі зрілою шкірою. У свої 53 Зета-Джонс має неперевершений вигляд у стилі шикарного готичного гламуру й у реальному житті — отже, не забудьте занотувати рецепт чудового образу.

Текст: Hannah Coates
За матеріалами vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.