До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сіре пальто + червона сумка ― модна формула цієї осені

Поєднання сірого і червоного кольорів ― одне з найактуальніших в цьому сезоні. Наймодніший приклад днями продемонструвала співачка Ріанна. На вечерю з друзями в Нью-Йорку вона одягла масивне сіре двобортне пальто до підлоги DriesVanNoten у поєднанні з чорними черевиками Balenciaga. Аксесуари були не менш помітними ― співачка носила червоний клатчBottegaVeneta та діамантове тенісне намисто. І хай загалом її образ залишався досить простим, зірка подбала про те, щоб кожен окремий елемент виділявся відтінком, текстурою, розміром або поєднанням усього вищезгаданого.

Ріанна
Ріанна

Реклама

У сфері моди Ріанна має астрономічний вплив. Кожна її поява вражає, викликає обговорення в соціальних мережах або стає джерелом натхнення для багатьох дівчат. Цей останній вихід підтвердив той факт, що зірка знається на трендах. І якщо хочеться спробувати актуальне поєднання кольорів, найпрактичніше за все вибирати сіре пальто і додавати яскраву червону сумку, як зробила артистка. Ще одна streetstyle-зірка, яка приміряла цей тренд протягом Тижня моди в Парижі, ― інфлюєнсерка Каро Даур.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.