До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джинси + туфлі-слінгбеки — модна формула на щодень

Джинси в парі з туфлями-слінгбеками — найкраща осіння формула на щодень. Це поєднання можна назвати базовим, універсальним і легким для відтворення. На минулих тижнях моди в Копенгагені і Нью-Йорку модниці показали десятки стильних образів, де головні ролі посіли джинси й елегантні туфлі-слінгбеки, які можна носити не нехтуючи комфортом. Доповнюйте свої виходи кардиганами тонкої в’язки, тренчами чи блейзерами або накидайте на плечі бомбери чи твідові жакети. Vogue.ua зібрав наймодніші приклади, як носити джинси та слінгбеки цього сезону.

Реклама

Широкі джинси + низькі слінгбеки Chanel

Культові туфлі-слінгбеки Chanel (вони створювалися 1957 року, і цей цікавий кольоровий контраст був покликаний вкоротити стопу) — це вічно модне взуття. Ви можете вибирати класичну версію на маленьких підборах, а можете зробити ставку на слінгбеки на плоскому ході. Також є безліч кольорових рішень — від традиційних бежевих туфель з чорним носком до відтінків рожевого чи зеленого. Ці слінгбеки — ідеальна пара до ваших улюблених широких джинсів у вересні.

Дуже довгі джинси + загострені слінгбеки Prada

Дуже довгі джинси великого розміру в повсякденному стилі виглядають більш ніж ідеально, якщо їх носити з гостроносими слінгбеками Prada — тут ви можете бачити пару в ніжному цукерково-рожевому відтінку.

Джинси + гламурні туфлі

Атласні слінгбеки на підборах і пряжки з коштовними каменями Amina Muaddi порушують повсякденну одноманітність усього джинсового вбрання і нам це дуже подобається. Щоб гармоніювати образ, додайте блискучу сумку Prada.

Спортивний стиль

Класичні прямі джинси — універсальна річ у гардеробі, яка, сподіваємось, є в кожної модниці в гардеробі. Носити їх краще за все зі слінгбеками у сітку. Щоб вихід виглядав небанально, накиньте на плечі спортивний бомбер замість жакета чи тренча.

Total-denim + слінгбекиSaint Laurent

Якщо вам не дуже подобаються слінгбеки на маленьких підборах, то варто розглянути пари з колекції Saint Laurent, на висоту яких ви точно не будете скаржитись. Носіть їх у парі з total-денімом, як робить скандинавська модниця Перніль Тейсбек.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.