До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найяскравіших образів церемонії нагородження Time 100

У Нью-Йорку відбулася щорічна церемонія нагородження найвпливовіших людей за версією журналу Time. Серед артистів ними стали Ніколь Кідман, Галь Гадот і Х'ю Джекман, дизайнер Крістіан Серіано, режисери Гільєрмо дель Торо і Грета Гервіг, ведучий Джиммі Кіммел. У список світових лідерів увійшли принц Гаррі і Меган Маркл, Дональд Трамп і Еммануель Макрон. Vogue.ua вибрав 5 найкращих образів на червоній доріжці Time 100.

Міллі Боббі Браун
Міллі Боббі Браун в Dolce&Gabbana

Аскетично стримана у своїх образах Міллі Боббі Браун з'явилася в несподіваному образі. На зміну джинсовому костюму Calvin Klein зірка серіалу "Дивні дива" обрала пишну білу сукню Dolce&Gabbana з квітковою аплікацією. Образ діснеївської принцеси підкреслив той факт, що серед найвпливовіших людей вона чи не наймолодша.

Реклама
Дженніфер Лопес
Дженніфер Лопес в Zuhair Murad

Діва американської музичної сцени Дженніфер Лопес – постійна гостя церемонії Time 100. Не дарма вона стала першою жінкою латиноамериканського походження, яка заробила $1 мільйон за роль у фільмі. На червоній доріжці співачка надала перевагу образу з кутюрної колекції Zuhair Murad весна-літо 2018. Образ доповнили золоті босоніжки і клатч в тон.

Ніколь Кідман
Ніколь Кідман в Proenza Schouler

Минулий рік був особливо вдалим для Ніколь Кідман. Серіал "Велика маленька брехня" показав актрису не тільки в новому екранному амплуа, але і підкреслив її продюсерський талант. На урочистий вечір в свою честь Кідман обрала елегантну чорну сукню американського бренду Proenza Schouler з колекції осінь-зима 2018/2019.

Proenza Schouler осінь-зима 2018-2019
Грета Гервіг
Грета Гервіг у Gucci

Режисерський дебют Грети Гервіг "Леді Берд" приніс їй три номінації на "Оскара" і два "Золотих глобуса" – за "Найкращий сценарій" і "Найкращий фільм". І якщо на червоній доріжці "Оскара" актриса з'явилася в Rodarte, а для "Золотого глобуса" обрала чорну сукню Oscar de la Renta, то отримувати нагороду, як одна з найвпливовіших жінок року, вона вирушила в оксамитовій сукні Gucci з колекції Pre Fall 2018.

Gucci Pre Fall 2019
Емілі Блант
Емілі Блант в Brock Collection

Емілі Блант у вбранні американського бренду Brock Collection прийшла підтримати чоловіка, актора Джона Красінскі. Цього року він у списку Time 100 за трилер "Тихе місце". Для фільму, де герої не вимовляють жодного слова, а сюжет вражає до тремтіння, Джон знявся разом з Емілі і проявив себе в ролі продюсера і режисера.

Емілі Блант і Джон Красінскі

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.