До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц і принцеса Вельські поділилися новим сімейним портретом

Світ щойно по-новому побачив королівську родину. До Дня матері принц і принцеса Вельські випустили новий сімейний портрет. На знімку, зробленому фотографом Меттом Портеусом, принц Джордж, принцеса Шарлотта і принца Луї сидять біля Кейт Міддлтон на дереві в маєтку Сандрінгем у Норфолку. Сімʼя зображена в розслаблених повсякденних образах: Кейт Міддлтон одягнена в джинси та білі кросівки, а всі діти позують у шортах. Така невимушена естетика стає нормою для королівської родини. Єдиним винятком стали офіційні портрети принцеси Вельської до 40-річчя, а зараз пара взяла новий курс та вирішила ділитися зображеннями у неформальному одязі під час святкування сімейних подій.

Реклама

На другому знімку також видно, як принцеса Вельська з любовʼю тримає на руках свою молодшу дитину. "З Днем матері усіх", — написала родина в соціальних мережах. Здається, фотографія зроблена в той самий день, що і їхня щорічна різдвяна листівка, якою сім’я поділилася минулого грудня. Тим часом король Чарльз опублікував світлину, на якій він, іще малюк, позує зі своєю покійною матір'ю, королевою Єлизаветою II. "Присвячується усім матерям у всьому світі та тим, хто може сумувати за своїми мамами сьогодні. Ми думаємо про вас і бажаємо вам усього найкращого", — написав він.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.