До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Принц і принцеса Уельські опублікували свою першу різдвяну листівку

Поки світ чекає на другий випуск документального фільму "Гаррі та Меган", королівська родина випустила свою першу різдвяну листівку в новому статусі. На світлині авторства Метта Портеуса Кейт і Вільям зображені поряд зі своїми дітьми: принцами Джорджем і Луї та принцесою Шарлоттою. Усі п’ятеро вдягнені в повсякденний одяг, тримаються за руки й рухаються щасливо вперед. Фото зроблено на початку цього року в заміському будинку в Норфолку. "Ділимося новим фото сім’ї для цьогорічної різдвяної листівки!" — підписала знімок родина в соцмережах.

Різдвяна листівка принца і принцеси Уельських
Різдвяна листівка принца і принцеси Уельських

Реклама

На різдвяній листівці можна побачити Кейт у її найрозслабленішому стані після кількох гламурних появ за останні тижні; на зображенні вона невимушено вдягнена в джинси й білі кросівки, а діти, які вкрали серця нації своїми жвавими виразами обличчя й захопливим співом під час святкування платинового ювілею британської монархині, сяють між принцом і принцесою. Для родини це перше Різдво без королеви Єлизавети, але Кейт і Вільям залишаються відданими традиціям Її Величності та випромінюють спокій і гармонію.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.