До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Перший офіційний портрет Чарльза III після коронації

Букінгемський палац опублікував перший офіційний портрет короля Великої Британії Чарльза III після його коронації у Вестмінстерському абатстві, яка відбулася 6 травня. На знімку Чарльз III сидить на троні в короні та хутряній мантії, тримаючи в руках Кулю Суверена та Скіпетр Суверена з хрестом. Ці два предмети символізують владу та силу короля. Зняти цей важливий та відповідальний момент королівський дім доручив британському фотографу Гʼюго Бернарду, який вже робив весільний портрет Чарльза і Камілли у 2005 році.

Перший офіційний портрет Чарльза III після коронації
Перший офіційний портрет Чарльза III після коронації

Реклама

Загалом було оприлюднено чотири офіційні фотографії короля, королеви та членів королівської родини, зроблені після суботньої історичної служби коронації. Фотографії супроводжуються заявою короля Чарльза, який щиро та сердечно подякував всім, хто брав участь у його коронаційних вихідних, і сказав, що він і його дружина Камілла знову присвятять своє життя служінню, оскільки три дні святкування наближаються до кінця.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.