До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Олена Зеленська в сорочці Gunia Project привітала українців із Днем вишиванки

Сьогодні, 18 травня, в Україні відзначають День вишиванки. У це свято українці охоче одягають свої вишиванки, зберігаючи народні традиції і культурну спадщину. Перша леді України Олена Зеленська вибрала цього дня вишиту ажурну сорочку кольору слонової кістки українського бренду Gunia Project, орнаменти якої були навіяні елементами косівських кахель XX століття та чернечого рушника на Київщині XIX століття. Вона поєднала її з широкими штанами, додавши пояс ручної роботи із китицями, який відсилає до елементу традиційного українського одягу — крайки. Свій образ Зеленська завершила срібним чокером, що наслідує форму старовинної прикраси, гривни, та маленьким кулоном-хрестиком Gunia Project.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Реклама

Зеленська зустріла свято в Сеулі, де зараз вона перебуває по робочих справах. Перша леді України опублікувала пост в Instagram-акаунті та привітала українців з Днем вишиванки. "Українські вишиванки на вулицях Сеула. Дбайливо привезені з дому, спеціально передані близькими, замовлені у місцевих майстрів, старовинні, з історією, і сучасні, які свою історію лише починають — каже Зеленська, — кожен і кожна з нас — унікальні й важливі. Як візерунок на полотні. А разом ми велика сила і взаємодопомога — у будь-яких випробуваннях, і перемога — над будь-яким нападником."

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.