До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Ріанна в нових туфлях Fenty x Amina Muaddi

У листопаді 2020 року Ріанна представила другу колекцію взуття в співпраці з дизайнеркою Аміною Муадді. До нової капсули Fenty x Amina Muaddi ввійшли чотири зухвалі пари взуття. В одних із цих лодочок, що дістали назву Corset Pump, Ріанна з’явилася напередодні Дня подяки в Лос-Анджелесі. Сама Рірі називає цю модель "класичними сексуальними туфлями, що привертають погляд". Головною відмітною ознакою Corset Pump є гострий носок, тонкі металеві підбори й шнурівка, яка прикрашає ногу до щиколотки. Ріанна продемонструвала модель білого забарвлення.

Ріанна

Тільки за останній тиждень Ріанна підтвердила універсальність цієї моделі туфель. Спочатку суперзірка поєднувала їх з розкльошеними штанами Luis De Javier і футболкою з принтом Pantera, а тепер обіграла сексуальні лодочки за допомогою повсякденних речей. Рірі скомбінувала туфлі з прямими синіми джинсами, червоним кардиганом, застебнутим усього лише на один ґудзик на талії, і пухнастою курткою-жакетом.

Реклама
Ріанна

Той факт, що Ріанна змінила свої улюблені черевики Balenciaga Moon Leather і туфлі Balenciaga x Vibram Fivefingers на лодочки Fenty x Amina Muaddi, засвідчує, що туфлі Corset Pumps варті того. "Я хочу, щоб наші клієнти почувалися готовими підкорити світ", — сказала Муадді в інтерв’ю Vogue.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.