До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна представила нову колекцію взуття Fenty

Ріанна представила нову колекцію взуття, яку створила в співпраці з дизайнеркою Аміною Муадді для її власного бренду Fenty під назвою "11-20". До лінійки ввійшли чотири нові фасони: туфлі-лодочки, босоніжки з квадратним носком і два різновиди сандалій.

Fenty

"Я хотіла створити взуття, яке б уособлювало дівчину Fenty: сильну, але вишукану й жіночну", — сказала Муадді, спільну літню колекцію якої з брендом Fenty було повністю розпродано.

Реклама
Fenty

Тим часом Ріанна й далі поповнює власне модне портфоліо. Вона викликала фурор у 2017 році, коли запустила косметичну лінію Fenty Beauty, у якій були представлені тональні основи в 40 відтінках шкіри. Рік по тому її хвалили за її бренд спідньої білизни Savage X Fenty і його різноманітний набір моделей, розмірів і модний показ, який змагався з екстравагантністю Victoria's Secret. Відтоді бренд Ріанни розширився навіть до чоловічої лінії. Наступним її модним починанням стало партнерство з LVMH у 2019 році. Минулого літа Ріанна представила лінію для догляду Fenty Skin. Вона також співпрацювала з Dior, Manolo Blahnik, Stance Socks, Puma і River Island.

Fenty
Fenty

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.