До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Марина Порошенко на святкуванні Дня незалежності

Для урочистостей, присвячених 26-й річниці незалежності України, Марина Порошенко разом з дочками Олександрою і Євгенією вибрали одяг від українського бренду OKSANA POLONETS. У сукні першої леді гармонійно поєднуються старовинні орнаменти з сучасними трендами.

Всі візерунки вишиті бавовняними і шовковими нитками та поєднані такими тканинами, як шовк, бавовна і маркізет. За словами дизайнерки Оксани Полонець, за основу взяли старовинну вишивку козацької старшини XVII-XVIII століть, як символ незламності, сили духу, спраги перемог і нових звершень.

Реклама

"Сукня першої леді виконана в актуальних відтінках цього сезону – м'який пудровий відтінок має ніжний та жіночний вигляд, підкреслюючи витонченість та елегантність Марини Анатоліївни", – додає дизайнерка. Також Оксана Полонець створила святкові образи для дочок першої леді – Олександри та Євгенії.

Читайте також:

День Прапора: Марина Порошенко у футболці українського бренду "Зерно"

Надмірна поезія: як сорочка набула зайвого змісту

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.