До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Мосс у прозорому вінтажному вбранні

Іконі стилю Кейт Мосс 16 січня виповнилося 50 років. Щоб відсвяткувати свій ювілей, вона запросила близьких друзів на вечерю в готель Ritz у Парижі. Серед гостей були присутні Стелла Маккартні, ГайдерАкерманн, Едвард Еннінфул і Шарлотта Тілбері, а також її донька Ліла та бойфренд-фотограф Ніколай фон Бісмарк. У цей день Кейт довела, що вік — це просто цифра у паспорті. Вона вдягнула прозоре вбрання, яке нагадало про її стиль у 1990-х роках.

Кейт Мосс
Кейт Мосс

Реклама

Відзначаючи свій день народження, Кейт вбралась у боді, а поверх нього надягла чорну мереживну сукню, прикрашену квітковими візерунками, від NewYorkVintage. Щоб не змерзнути в холодну погоду, вона безтурботно накинула на плечі чорний атласний кейпAlexandraKing з торочками та ефектною мідною підкладкою. Зап'ястки модель прикрасила браслетами з діамантами і доповнила образ парою блискучих босоніжок. Цього було достатньо, щоб бездоганно завершити ансамбль.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.