До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон у молочній сукні-пальті Catherine Walker

Коли йдеться про особливі випадки, герцогиня Кембриджська часто звертається до одного зі своїх улюблених брендів — Catherine Walker. 23 березня, у день річниці першого карантину у Великій Британії, Кейт Міддлтон і принц Вільям відвідали Вестмінстерське абатство, на території якого нині розміщений центр вакцинації. Для цієї події герцогиня вибрала елегантну молочну сукню-пальто з фігурними краями, пошиту в ательє британського бренду. Кейт доповнила весняний образ вишуканими перловими сережками, замшевими туфлями Jimmy Choo і сумкою в тон взуття Metier London.

Кейт Міддлтон і принц Вільям

Раніше Кейт Міддлтон неодноразово робила ставку на британський бренд Catherine Walker. У січні 2020 року Кетрін вибрала стриманий образ сірого відтінку для церемонії, присвяченої Дню пам’яті жертв Голокосту, у червні 2019 року на урочисту церемонію ордена Підв’язки герцогиня Кембриджська вдягла білу сукню-пальто А-силуету із чорними деталями, а у вересні 2018 року вирушила на весілля подруги Софі Картер — хрещеної матері принцеси Шарлотти, у яскраво-синій сукні й пальті у велику складку британської марки.

Кейт Міддлтон у сукні-пальті Catherine Walker

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.