До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон в елегантній сукні з відкритими плечима

Кейт Міддлтон продовжує активну соціальну діяльність. 12 червня герцогиня Кембриджська відвідала гала-вечерю благодійного фонду Action on Addiction, патроном якого вона є. У межах офіційного заходу щодо боротьби з вживанням наркотиків, який відбувся в елітному ресторані Лондона, Кейт виступила з промовою і висловила слова підтримки рідним потерпілих. Герцогиня Кембриджська наголосила на важливості роботи організації та привітала всіх людей, яким установа допомогла подолати наркозалежність.

Кейт Міддлтон

Для свого виходу Міддлтон звично зробила ставку на жіночність і елегантність та продемонструвала вишуканий королівський смак. Дівчина одягнула силуетну сукню з відкритими плечима кольору слонової кістки від бразильського бренду Barbara Casasol. Свій образ дружина принца Вільяма доповнила сріблястими човниками Jimmy Choo, атласним прямокутним клатчем Wilbur & Gussie, перснем і сережками з блакитним топазом і діамантами Kiki McDonough.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон з клатчем Wilbur & Gussie
Кейт Міддлтон у човниках Jimmy Choo

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.