До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Кейт Міддлтон показує, як носити діловий стиль

Минуло вже два місяці відтоді, як Кейт Міддлтон з’являлася на публіці, але сьогодні вона знову повернулася до своїх королівських обов’язків. Герцогиня Кембриджська вирушила на військову базу Брайз-Нортон Королівських ВПС Великої Британії, щоб зустрітися з тими, хто брав участь в операції PITTING (найбільшої за понад 70 років операції з евакуації цивільного населення Великої Британії з Афганістану). Зі своїм першим офіційним виходом після тривалої перерви Кейт впоралася чудово. Для зустрічі з військовиками герцогиня Кембриджська вибрала практичний діловий ансамбль, що витримує грань між професіоналізмом і доступністю. Кейт одягла бежевий двобортний блейзер Reiss, темно-сині розкльошені штани з високою талією Jigsaw і світлу блузку Jane. Образ завершила невелика сумка Tusting і пара нових сферичних сережок ірландського бренду All The Falling Stars.

Кейт Міддлтон

Після п’янкої дози голлівудського гламуру на Met Gala, повернення до королівської уніформи сталося дуже несподівано. Та коли всі меми зникнуть і блискучі сукні мирно розмістяться в гардеробах, саме стиль Кейт Міддлтон стане тим, до чого багато хто прагнутиме в пошуках натхнення для офісного дрес-коду.

Реклама
Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.