До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кендалл Дженнер вибирає український бренд CULTNAKED

Модниця і трендсетерка Кендалл Дженнер навчить, у чому ходити на побачення. Замість романтичної сукні, топмодель полюбляє ставити на утилітарний ансамбль, що підкреслює її струнку фігуру та спокусливі вигини. Для побачення зі своїм бойфрендом Девінаом Букером у Нью-Йорку Кендалл вибрала регульовані штани choco bar і бандо з веганської шкіри карамельного відтінку від українського бренду CULTNAKED. Топмодель доповнила образ коричневими в’єтнамками на підборах і вінтажною мінісумкою Louis Vuitton, прикрашеною фірмовою монограмою, з ланцюжком через плече.

Кендалл Дженнер

CULTNAKED — український бренд одягу, який заснувала Мері Фуртас. У 2018 році марка випустила свій перший рожевий скорт: еластичну атласну спідницю із шортами до неї. Відтоді скорт став візитною карткою бренду. Серед знаменитостей, які вдягають речі цього бренду, — Аріана Гранде, Джордан Грант, Жизель Олівейра, Джесс Гант, Керолайн Вріланд, Дана Нозім і Ельза Госк.

Кендалл Дженнер і її бойфренд Девін Букер

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.