До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образ дня: Емілі Ратаковскі в розслабленому брючному костюмі

Брючні костюми slouchy — один з головних осінніх трендів, який уже пробують streetstyle-зірки. Зокрема, відома модниця й трендсетерка Емілі Ратаковскі вже встигла приміряти брючний костюм розслабленого крою. Днями Емілі Ратаковскі вдягла однобортну двійку в невимушеному стилі, що складається із жакета прямого крою з плечовою лінією в стилі 1980-х і мішкуватих штанів. У поєднанні зі спортивними кросівками образ супермоделі був гідний класичного фільму "Ділова дівчина" — у фільмі 1988 року головна героїня Мелані Гріффіт використовувала аналогічний підхід до стилю у повсякденному гардеробі.

Емілі Ратаковскі

Емілі Ратаковскі також закотила рукави жакета й показала контрастну підкладку. Супермодель доповнила повсякденний модний ансамбль за допомогою короткого трикотажного топа й сумки-шопера. Беремо на замітку свіжий тренд і пробуємо цієї осені як в офісі, так і на світських вечірках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.