До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про вагітність Ріанна оголосила в пуховику 1996 року

Попри безліч трагічних новин цей січень все-таки закінчився на позитивній ноті — Ріанна й A$AP Rocky оголосили, що скоро стануть батьками. Зробили вони це досить своєрідно, опублікувавши романтичну фотосесію в нью-йоркському Гарлемі — на фото чітко видно округлий голий живіт Ріанни. За підрахунками шанувальників первісток у пари з’явиться вже навесні, адже розмір живота вже досить великий, а світлини, найімовірніше, зроблені минулими вихідними, коли в Нью-Йорку почався сильний снігопад.

Природно, що крім радісного факту вагітності, шанувальників артистки цікавив її образ — зухвалий і самобутній. Ріанна виправдала їхні сподівання — про таку важливу подію в житті вона оголосила в яскраво-рожевому пуховику Chanel з колекції осінь-зима 1996/97. До речі, кольором пуховика Робін Фенті (справжнє ім’я Ріанни) могла натякнути на стать майбутньої дитини. Доповнила вбрання співачка вінтажними прикрасами цього французького бренду, а також масивним хрестом Christian Lacroix 1981 року. Уважні шанувальники вже помітили його схожість з декором на светрі Мікаели Берку — ізраїльської моделі, що прикрасила першу обкладинку Vogue Анни Вінтур 1988 року. Про її створення ми докладно розповідали тут.

Реклама
Chanel осінь-зима 1996/97
Chanel осінь-зима 1996/97

Шанувальники співачки почали здогадуватися про її новий делікатний стан ще кілька тижнів тому, але любов до об’ємного верхнього одягу допомагала Ріанні приховувати статус майбутньої матері. А ми згадуємо останні образи артистки, в яких вона вміло користується плюсами оверсайзу.

Фото: Getty Images

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.